Remaster Spyra v krátké ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Spyra v krátké ukázce

Remaster Spyra v krátké ukázce

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 6. 2018 18:51 3
Reklama

Po úspěšném návratu Crashe Bandicoota jsme se před pár měsíci dočkali oficiálního potvrzení remasteru další trilogie charakteristické pro první generaci PlayStationu. Fialový drak Spyro se vrací v kolekci pojmenované Spyro Reignited Trilogy 21. září a bude obsahovat první tři díly této série. Po krátkém představovacím traileru, který najdete v naší novince, se objevila na twitteru další krátká ukázka.

Ve videu vidíme krátký gameplay zaměřující se především na grilování oveček. Spyrovi to v nové grafice moc sluší a po vzoru Crashe se hra zřejmě předělává pěkně od základu. Původní hra totiž vyšla již před dvaceti lety a další dva díly následovaly vždy rok poté. U tahle starých her by se fanoušci s vyhlazenou původní hrou rozběhnutou na moderních systémech zřejmě nespokojili.

Remaster dostali na starosti vývojáři z Toys for Bob, kteří se postarali o port Crashe na Nintendo Switch, ale podíleli se i na vývoji původní verze N. Sane Trilogy pro PS4. V posledních letech se také intenzivně věnovali vývoji toys-to-life série Skylanders. Původní hru mají na svědomí Insomniac Games, ti však mají plné ruce práce s dokončováním nového Spider-Mana, a tak se stejně jako v případě většiny dnešních remasterů o hru nestarají původní autoři. Vzhledem k hodnocení a vysoké kvalitě v poslední době vzniklých remasterů to ale rozhodně ničemu nevadí.

Za zmínku také stojí, že Activision hru vydá i na Xbox One. Již 21. září si tak budete moci hru zahrát na obou hlavních konzolích. Spyro Reignited Trilogy je možné si předobědnat v obou verzích i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama