State of Decay 2 dostává patch 1.2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 dostává patch 1.2

State of Decay 2 dostává patch 1.2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 6. 2018 16:18 16
Reklama

V Pavlově recenzi jste se mohli dočíst, že zombie akci State of Decay 2 dělí od vyššího hodnocení nejen jistá nešťavnatost herního obsahu, ale i početné technické potíže. Těch jsou si samozřejmě vědomi i samotní autoři, a tak přicházejí s pořádnou záplatou. Nakolik to hře opravdu pomůže ale ukáže až čas.

Patch 1.2 s úctyhodným objemem 20 GB je spíše příslibem do budoucna, než finální spásou celé hry. Vývojáři z Undead Labs totiž jedním dechem s uvolněním patche dodávají, že další záplaty budou následouvat. Jejich velikost však prý nepřekročí 5 GB, i tak se ale vzhledem k samotné velikosti hry nebude jednat o žádné drobečky. Dobrou zprávou by mělo být, že celá velikost patche prý nezahrnuje nové textury a podobné objemné soubory, ale soustředí se skutečně jen na opravy hratelnosti. Tak uvidíme.

Mezi hlavní problémy, které by měl patch opravit, se řadí především zlepšení celkové stability hry a úprava síťového kódu. Snad se tedy vyřeší časté padání hry z důvodu přetečení paměti, případně občas nefungující interakce mezi online připojenými hráči. Kompletní seznam oprav je celkem obsáhlý, a vy si ho můžete přečíst na oficiálním blogu hry. Hru samotnou si pak můžete pořídit i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama