Započal zombie event pro CoD: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Započal zombie event pro CoD: WWII

Započal zombie event pro CoD: WWII

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

30. 5. 2018 09:50 3
Reklama

Vedle rojících se informací o připravovaném Call of Duty: Black Ops 4 vývojáři nezapomínají ani na Call of Duty: WWII z minulého roku. Právě tak započal event nabízející krvavé radovánky ve znamení zombíků.

Studio Sledgehammer Games do světa vypustilo komunitní event s názvem Attack of the undead, který postupně nabídne nové herní módy, zbraně, uniformy, mapu a mnoho dalšího. Ale pouze dočasně a to do 26. června.

První novinkou je multiplayerový mód Infected. V něm jeden hráč začne jako zombík a snaží se nakazit ostatní, takže počet nemrtvých neustále roste. Stačí jedno kousnutí. V druhém módu Hordepoint musí tým vojínů bránit své pozice jednak proti dotírajícím nemrtvým, ale i proti útočícímu druhému týmu. Tento mód je dostupný od 5. června. Do třetice tu máme mód Relic of the Undead, kde je třeba relikvii v podobě hlavy zombíka držet co nejdále od soupeřů (autoři uklidňují, že nás nekousne). Kdo to zvládne po nejdelší čas, vyhrává. Tento mód začíná 12. června.

Co se týče zmíněných zbraní, nepřátele budeme moci odkrouhnout kousky jako Nambu Type 2 SMG, Blunderbuss, ever Action Sniper Rifle, PTRS 41 Sniper Rifle, Stinger LMG, ale nechybí ani ohnivá sekera či skotský meč. Boje se zombíky si mimo jiné užijeme na speciální mapě Groesten Haus, která bude k dispozici jen dočasně. Všechny zbraně i mapu si můžete prohlédnout v přiložených snímcích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama