Nové DMC by se mohlo objevit na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DMC by se mohlo objevit na E3

Nové DMC by se mohlo objevit na E3

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 5. 2018 09:12
Reklama

Už je to celých 10 let, co vyšel poslední číslovaný díl hack'n'slash série Devil May Cry. Díl DMC: Devil May Cry z roku 2013 sice nebyl špatnou hrou, ale skalní fanoušky moc neuspokojil. Konečně by mělo přijít regulérní pokračování s Dantem v hlavní roli.

Máme tady hned několik náznaků, že by se nové DMC mělo objevit už za dva týdny na E3. Jeden z nich pochází od režiséra série Hideaki Icuna, který už na začátku roku prostřednictvím twitteru hlásil, že jejich projektu se daří skvěle a fanoušci se mohou těšit. Od té doby zůstalo ticho po pěšině, dokud se prostřednictvím sociálních sítí neozval dabér Daniel Southworth, který propůjčil hlas Vergilovi.

Nové DMC by se mohlo objevit na E3
i Zdroj: Hrej.cz

Sice stále není nic oficiálně potvrzené, ale nelze popřít, že se nejspíš něco chystá. Vzhledem k tomu, že se ozval právě Southworth, se dá usoudit, že v novém dílu bychom měli vidět právě i Vergila, který u mnohých fanoušků patří mezi nejoblíbenější postavy.

Capcom by mohl využít i toho, že hráči mají díky nedávno vydané HD kolekci prvních tří dílů, sérii docela v povědomí. Klasických a hlavně kvalitních hack'n'slash titulů v současnosti na trhu zrovna moc není, takže nový Devil May Cry by si jistě své místo na trhu našel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama