Minimální požadavky Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minimální požadavky Battlefieldu V

Minimální požadavky Battlefieldu V

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

29. 5. 2018 15:00 9
Reklama

Battlefield V je oficiálně odhalený teprve několik dní a DICE s Electronic Arts nám již nyní prozradili minimální požadavky své připravované akce. Rozjedete hru alespoň na ty nejmenší detaily nebo si budete muset pořídit lepší stroj?

Přesněji řečeno jde o informaci získanou z Origin store, viz stránka hry zde. Battlefield V dorazí 19. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Už nyní autoři slibují absenci loot boxů, Premium Passu, avšak (bohužel) připustili, že ve hře bude také prémiová měna. Battlefield V nás vezme do druhé světové války a navštívíme zajímavé země jako je Norsko či Nizozemsko. Pozadu nezůstanou ani větší možnosti editace hrdiny, takže se ztotožníme více než kdy jindy. Pátý díl Battlefieldu zaujal i využitím ženy jakožto hlavní hrdinky vypuštěného traileru. Více o Battlefieldu V se případně dozvíte v našem preveiw.

Nyní ale zpět k otázce s velkým O. Bude váš stroj dostačující či nikoliv? Podívejte se níže a zjistěte to teď hned. Hru si také můžete rovnou předobjednat na Xzone

Minimální požadavky

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 nebo Windows 10
Procesor: AMD FX-6350 nebo Core i5 6600K
RAM: 8 GB RAM
HDD: 50 GB
Grafická karta: AMD Radeon™ HD 7850 2 GB nebo NVIDIA GeForce® GTX 660 2 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama