Atlus potvrdil vývoj pokračování Persony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atlus potvrdil vývoj pokračování Persony

Atlus potvrdil vývoj pokračování Persony

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 5. 2018 11:13 1
Reklama

Zatímco v těchto dnech v Japonsku vychází rytmické hry Persona 5: Dancing Star Night a Persona 3: Dancing Moon Night na PlayStation 4 PS Vita, Atlus lehce poodhaluje svoje plány do budoucna, které mimo jiné zahrnují i další regulérní díl série.

Kazuhisa Wada ze studia Atlus Japan během interview pro herní časopis Dengeki PlayStation potvrdil, že už započaly práce na vývoji pokračování hlavní série. "Pracujeme podle dlouhodobého plánu, který zahrnuje celou řadu nových titulů. Chceme, aby si naši fanoušci mohli Personu užít i v následujících letech. Rádi bychom také rozjeli více projektů ve spolupráci s ostatními studii."

K výše zmíněným rytmickým titulům pak dodal, že do nich každý týden bude přibývat nový obsah formou DLC zdarma. Takhle by to mělo pokračovat až do srpna. A ještě mají v záloze již oznámený spin-off Persona Q2 pro Nintendo 3DS.

Na detaily ohledně samotného pokračování si nějakou chvíli ještě počkáme. Atlus by si také v budoucnosti přál rozšířit své pole působnosti. Konkrétně přišla řeč na platformy PC a Nintendo Switch. Vůbec by mi nevadilo, kdyby nastala podobná situace jako v případě Final Fantasy, kdy Square Enix vydal zpětně většinu dílů i na ostatní platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama