Sledujte první short film k Detroitu od QD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první short film k Detroitu od QD

Sledujte první short film k Detroitu od QD

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 5. 2018 11:03 11
Reklama

Jelikož se den vydání očekávané adventury Detroit: Become Human pomalu blíží, marketingové šílenství eskaluje. Na běžné trailery a TV spoty už je hráčská obec zvyklá. Ve studiu Quantic Dream mají však v záloze ještě něco navíc.

Kromě běžných trailerů připravili navíc čtyři krátké filmečky, jejichž cílem je především uvést do děje a podpořit atmosféru nového dobrodružství. Snímky byly pořízeny v enginu samotné hry.

První z nich je již k dispozici. Hlavním protagonistou je Elijah Kamski, zakladatel společnosti CyberLife. V rozhovoru s televizní moderátorkou poodkrývá tajemství detroitské továrny. Dotknou se mimo jiné témat, která se s produkcí androidů nevyhnutelně pojí, jako je např. problematika nezaměstnanosti, partnerského života apod.

Již nyní známe obsah následujících snímků. Ve druhém se setkáme s Chloe, první androidkou, jíž se povedlo pokořit Turingův test. Roli ztvárnila Gabrielle Hersh. Tu si znalci titulů od Davida Cage mohou pamatovat ze hry Beyond: Two Souls, kde si zahrála kamarádku hlavní postavy Jodie.

Třetí snímek se ponese v duchu staré gospelové písně, v níž bude vyjádřena naděje do budoucna, optimismus, odolnost a empatie. Podle Davida Cage z ní bude naskakovat husí kůže.

Poslední (exkluzivní) snímek by měl dorazit spolu se samotnou hrou. Ta vychází již 25. května. Předobjednat si jí můžete na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama