Nejprodávanější hrou dubna je God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejprodávanější hrou dubna je God of War

Nejprodávanější hrou dubna je God of War

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 5. 2018 10:15
Reklama

Agentura NPD Group opět přináší zajímavé informace ohledně prodejů hardwaru a softwaru. Zveřejněna byla čísla za minulý měsíc. Není snad ani velkým překvapením, že se na první pozici usadila čerstvá akce God of War.

Kratovo dobrodružství bylo v minulosti označeno za nejrychleji prodávanou exkluzivitu pro PS4. Jde tak o další úspěšný zářez na jeho paži. Hned za God of War se umístilo Far Cry 5, na třetí příčce pak figuruje další exkluzivní titul od Sony - sportovní MLB 18: The Show. Za zmínku stojí také bramborová příčka, kde se usadila papírová skládačka od Nintenda – Labo Variety Kit.

Od úspěšných her se samozřejmě odvíjí také prodejnost hardwaru. PS4 zažila nejlepší duben v historii prodeje konzolí, čímž sesadila z trůnu rekordmana z roku 2009 – Nintendo Wii. V roce 2018 stále zůstává tou nejprodávanější. Jak si vede Xbox One a Nintendo Switch bohužel statistiky NPD neuvádí.

Videohernímu průmyslu se všeobecně daří. Celkové útraty za hardware, software, a herní příslušenství narostly oproti minulému roku o celých 18 procent.

God of War si můžete koupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama