Akční RPG Immortal: Unchained vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční RPG Immortal: Unchained vyjde v září

Akční RPG Immortal: Unchained vyjde v září

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

23. 5. 2018 07:26 2
Reklama

Švédští vývojáři ze studia Toadman Games svůj nejnověji chystaný přírůstek do portfolia, zvaný Immortal: Unchained, sami popisují jako "ultra hardcore sci-fi RPG střílečku" a někteří ji připodobňují k Dark Souls s pistolemi. Mnohým zní takovéto spojení jako sprška božské many, jiným zase jako další z řady generických dílek parazitujících na aktuálně oblíbeném formátu. Pokud vás ale právě takovéto zasazení ve spojení s hardcore souboji láká, nejspíš vás potěší, že hra vyjde již letos na podzim, konkrétně 7. září.

U příležitosti oznámení data vydání zveřejnili nadšení vývojáři nové video (viz níže). To má kupodivu docela pozvolné tempo a zaměřuje se spíše na příběh a jeho detailnější pozadí. Pro ty, kdo raději o trochu více akce, přikládáme také starší (únorové) gameplay video, kde si můžete prohlédnout přímo střílení a souboje na záběrech z hraní. U obou videí je pro shlédnutí nejdříve potřeba potvrdit věk.

Toadman Games je nezávislé studio mající zkušenosti z jiných akčních projektů, kupříkladu Warhammer: Vermintide nebo Dead Island 2. Immortal: Unchained je  jejich doposud největším a prvním úplně vlastním projektem, s nímž by rádi zabrousili do vod tříáčkových her. Mimo taktických soubojů na blízko kombinovaných s třeskutými přestřelkami, by měla jejich nová hra lákat hráče na futuristický fantasy svět říznutý sci-fi a hororem a překvapivě propracované příběhové pozadí, na němž se podílí zkušení scénáristé. Například Anne Toole (The Witcher) a Adrian Vershinin (Klillzone: Shadow Fall, Battlefield 1).

Hra se chystá na PC, Xbox One i PS4 a cena byla stanovena na 49,99 eur (respektive 49,99 dolarů, 39,99 liber). Tvůrci slibují, že se do zářijového data vydání ještě s hráči podělí o další podrobnější informace - třeba možnosti úpravy postav (ve hře má být výběr ze šesti různých disciplín a více než stovky zbraní), příběhové detaily a systémové požadavky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama