UPDATE: DLC zdarma pro Battlefield
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: DLC zdarma pro Battlefield

UPDATE: DLC zdarma pro Battlefield

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

22. 5. 2018 15:45 3
Reklama

Zdarma, zdarma a zase zdarma. To je slovo, na které velmi dobře slyší nejen hráči. To ví i EA a tak ne zase tak dlouho po oznámení o Battlefieldu V poutá pozornost dočasným rozdáváním DLC In the Name of the Tsar pro Battlefield 1. Má to však jeden háček, DLC zdarma dostanou pouze majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One (alespoň to tak zatím vypadá).

UPDATE

EA nakonec rozdává také rozšíření Final Stand pro Battlefield 4. I tentokrát se jedná pouze o konzolové verze, které získáte v PlayStation Store nebo Microsoft Store. I zde je cena stanovena na 14.99 dolarů a dle očekávaní je nabídka dočasná.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Rozšíření Name of the Tsar do základní hry přináší ruskou armádu, šest multiplayerových map včetně Tsaritsyn, Lupkow Pass, Volga River, Galicia a Brusilov keep. Dále pak 11 nových zbraní (např. Mosin-Nagant M91 či ruský granát modelu 1912), obrněné vozidlo Putilov Garford, bombardér Ilja Muromec, stacionární zbraň, herní režim Supply drop, kde obě fronty svádí bitvu o materiál shazovaný z letadel a řadu dalších vylepšení.

Ruské DLC vyšlo v září minulého roku, tedy dlouhých šest měsíců po tom francouzském, což zapříčinilo značný odliv hráčů. Byť ze všech DLC nabídlo nejvíce obsahu, v kvalitě nepřekonalo v březnu vydané They Shall Not Pass, ačkoliv zaměření na ruskou frontu působilo osvěžujícím dojmem. Oproti tomu dvě zbylá DLC, Turning Tides a Apocalypse, v komunitě nebyly přijaty s nadšením, hlavně z toho důvodu, že v obou případech byly vydávány po částech. I tak se však dá očekávat, že i těchto DLC se hráči dočkají zdarma, stejně tak jako to bylo v případě Battlefieldu 4, kdy DICE teasovalo (tehdy) přicházjící Battlefield 1 právě pomocí uvolňování všech DLC zdarma, tzv. akce "Road To Battlefield".

Rozšíření se jinak samostatně prodává za 15 dolarů, takže takový dárek určitě není k zahození. Stačí navštívit obchod PlayStationu nebo Xboxu a DLC si jednoduše stáhnout. Přikládáme trailer na dnes rozdávané DLC. Pokud nemáte základní hru a nechcete o DLC přijít, můžete si Battlefield 1 pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama