Ubisoft slibuje lepší endgame pro Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft slibuje lepší endgame pro Division 2

Ubisoft slibuje lepší endgame pro Division 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 5. 2018 10:27 4
Reklama

Vedení Ubisoftu v rozhovoru s investory zmínilo několik detailů o plánech ohledně chystaného pokračování The Division. CEO Yves Guillemot naznačil, že hned zpočátku bude na hráče čekat více obsahu, než v jedničce. To samé platí také pro připravovaná DLC.

Vadou na kráse původního dílu byl právě nedostatek obsahu. Agenti Divize se velmi rychle prostříleli hlavní zápletkou, aby pak museli dlouho vyhlížet plánovaná DLC. Do hry následně přibyla tři rozšíření. Underground přidal možnost projít si kanály v Manhattanu, přídavky Survival a Last Stand doplnily nové herní režimy.

Sám Guillemot řekl, že vývojáři byli překvapeni tím, jak rychle hráči konzumovali obsah prvního dílu. Ve dvojce proto na hráče bude čekat více DLC přídavků, které budou navíc uvolňovány rychleji.

Zatím není jasné, jak bude celé dobrodružství pokračovat. Příběh však pravděpodobně naváže na události z prvního dílu. Více bychom se mohli dozvědět na konferenci E3. Datum vydání také ještě nebylo zveřejněno. Finanční zpráva Ubisoftu za poslední fiskální rok však naznačuje, že by hra měla vyjít nejpozději v březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama