Stardew Valley za týden na PS Vita
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley za týden na PS Vita

Stardew Valley za týden na PS Vita

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 5. 2018 07:11 3
Reklama

Jedinečný herní kousek Stardew Valley z 2016 je již nyní k dispozici na PC, Macu, Linuxu i konzolích PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Znamená to, že majitelé PlayStationu Vita měli až dosud smůlu. To se však změní dříve, než jsme čekali.

Tahle líbivá strategie od nezávislého studia ConcernedApe na Steamu získala neuvěřitelných 97 % z téměř 77 000 recenzí. O to nadšenější mohou být majitelé PS Vita, kteří se hry dočkají již tento měsíc. Ostatně nakonec nejde o zase tak překvapivou zprávu, neboť na Switchi hra zažila z hlediska prodejů rekordní start. PS Vita si užije vlastní farmaření již od 22. května a to za cenu 15 dolarů.

Verze pro PS Vita bude k dispozici jako cross-buy s PlayStation 4. To znamená, že stačí mít zakoupenou kopii hry pro jednu z těchto dvou platforem, a můžete hrát zdarma i na té druhé. Pokud tak máte titul zakoupen pro PS4 již nyní, na PS Vita hru máte zdarma. Je tu ale jeden háček, na PS Vita nebude k dispozici multiplayer, který dorazí pouze na PS4 později v tomto roce. Pro ostatní je však mutliplayer (co-op) dostupný stále jen v rámci beta verze. 

PS Vita je na trhu už šest let a nejde tak o kdo ví jak moderní konzoli. Možná se tak v budoucnu dočkáme vypuštění Stardew Valley i na další "starší" konzole. Hra má i díky svému retro vzhledu přece jen nízké nároky na hardware, takže by to neměl být až takový problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama