Preview Divinity: OS2 dorazí na Xbox už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Preview Divinity: OS2 dorazí na Xbox už zítra

Preview Divinity: OS2 dorazí na Xbox už zítra

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 5. 2018 09:15
Reklama

Divinity: Original Sin 2 je výjimečnou hrou, která si u nás i ve světě po právu odnášela v recenzích slova chvály a maximální hodnocení. Až dosud si ji však mohli užívat pouze hráči na PC. To se letos v létě změní a tohle originální RPG konečně dorazí i na konzole. Pokud navíc máte doma Xbox One, můžete se začít radovat.

Do neobyčejného světa Divinity se totiž budete moci podívat v předstihu, a to dokonce už tento týden. Hra totiž již ve středu vstoupí do takzvaného Preview Programu, v rámci něhož si budete moci vyzkoušet první tři hodiny hraní. Tím ale velkorysá nabídka nekončí. Pokud vás hra svými kvalitami přesvědčí a rozhodnete se ji rovnou předobjednat, okamžitě získáte přístup k celému prvnímu aktu. Ten by vám měl zabrat úctyhodných 20 hodin hraní. A ve chvíli, kdy vyjde plná verze, budete moci v načatém dobrodružství plynule pokračovat.

Vývojáři říkají, že na Divinity: Original Sin 2 od vydání odvedli kus práce a snažili se hru co nejvíce vylepšit. Zařazení do Preview Programu na Xboxu jim v tomto snažení nadále pomůže, protože budou moci sbírat zpětnou vazbu od samotných hráčů. Definitive Edition, která míří na konzole, je výsledkem 45 stránek změn a úprav, které hra dostala. Dosavadní majitelé PC verze je samozřejmě v rámci bezplatného updatu dostanou také.

Konzolová verze Divinity: Original Sin 2 vyjde letos v srpnu na PS4 a Xbox One. Původní PC verze z loňského září je k dispozici na Steamu i GOGu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama