Superhot JP ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Superhot JP ve vývoji

Superhot JP ve vývoji

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 5. 2018 11:51
Reklama

Originální akční počin Superhot se dočká dalšího dílu. Přesněji řečeno půjde o samostatně hratelný datadisk, jež ponese název Superhot JP. Pokud hádáte, že JP vlastně znamená Japonsko, pak máte pravdu. Nový obsah se skutečně týká Japonské kultury, ze které k nám dorazí spousta líbivých novinek.

Samotné boje oživí také nové zbraně (například luk a šípy), které využijeme v rámci nových lokalit, ať už samurajských hradů, horkých lázní či karaoke barů. Chybět však nebude ani nová kampaň s patnácti až osmnácti levely. Užijeme si také tří až čtyř nekonečných soubojů. Délka bitvy tak bude záležet pouze na našich schopnostech.

Na všem pracuje Tokijské studio GameTomo ve spolupráci s původními vývojáři. Hra nejdříve dorazí do Japonska na PC a PlayStation 4. Teprve poté se rozhodne, zda se titulu dočkají i jinde.

Superhot je bojová hra z pohledu první osoby, ve které se čas zpomalí pokaždé, když se zrovna nepohybujeme. Díky tomu má hráč možnost si své další kroky promyslet a zaútočit s plnou parádou. Po vydání na konci února 2016 se tak nyní přece jen dočkáme nového obsahu. Pokud nám tedy hru Japonci zpřístupní. O hře se více dozvíte v naší recenzi, případně si přečtěte, jaké je to hrát hru ve VR (superhot JP se na VR nechystá). Hru si lze také prohlédnout v našem komentovaném gameplayi níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama