Italka Aria míří do Rainbow Six Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Italka Aria míří do Rainbow Six Siege

Italka Aria míří do Rainbow Six Siege

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 5. 2018 17:27 4
Reklama

Ani dva a půl roku po vydání akce Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubisoft svůj titul neopouští. A tak právě byla oznámena nová hratelná třída Alibi, která do hry zasáhne již v neděli 20. května. Je to vůbec první italská jednotka, za kterou si v této hře můžeme zahrát. 

Spolu s vydáním příspěvku na oficiálním blogu, dorazil na Youtube také trailer ukazující postavu Alibi přímo v praxi. Typově spadá do skupiny obránců (defender), kterou svou přítomností tak rozšíří. Obránců je nyní přece jen o dva méně než útočníků. Nemluvě o tom, že zvýší i nízký počet žen.

Její celé jméno je Aria de Luca a pochází z Tripoli v Libyi. S její rodinou emigrovala, když jí byly teprve tři roky. Její otec pracoval na výrobě malých zbraní a staral se zejména o export zbraní. Díky tomu se jeho dcera naučila mnoho o italských zbraních a jejich používání. V osmnácti letech navštívila Evropský šampionát a vyhrála zlato hned ve dvou divizích. Není tedy divu, že jí policejní jednotky rády přijaly do svých řad. De Luca vyniká v přesné střelbě, kterou využívá při boji s organizovaným zločinem. Dokonce se jí podařilo infiltrovat do kriminální rodiny Vinciguerra, kde strávila několik let, než všechny přivedla před spravedlnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama