Crackdown 3 se blíží, získal rating v Brazílii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 se blíží, získal rating v Brazílii

Crackdown 3 se blíží, získal rating v Brazílii

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2018 11:44
Reklama

Pokud máte doma Xbox One, určitě jste zvědavi, co pro vás má Microsoft na letošní rok přichystáno. Asi nebudu sám, kdo doufá, že to zrovna tahle firma na letošní E3 pořádně rozjede. V tuto chvíli je ale oznámených exkluzivních titulů poskrovnu. Kromě nedávno vydaného Sea of Thieves se v intencích větších projektů hovoří prakticky výhradně o State of Decay 2 a Crackdown 3. Na druhou zmiňovanou hru už čekáme skutečně dlouho, dost možná se ale její vydání už blíží.

Crackdown 3 totiž získal ratingovou klasifikaci v Brazílii, což by mohlo naznačovat, že se brzy dočkáme oficiálního data vydání. Brazilská ratingová organizace hře udělila věkové omezení 16+, lze tedy očekávat, že násilí v Crackdownu 3 nebude nijak zvlášť explicitní a nový díl nevybočí z cartoonového pojetí série, která započala už na Xboxu 360.

Phil Spencer v nedávné minulosti sdělil fanouškům, že vývojářský tým má pevně stanovené datum, do kdy má hra být dokončena, konkrétnější ale nebyl. Jistou indicií tak může být únik informací španělského Amazonu, který hře přisuzuje datum vydání 29. června letošního roku. Španělský Amazon například v minulosti uvedl datum vydání další Xbox exkluzivity, tedy State of Decay 2, na 25. května. Zombie survival nakonec vyjde už od tři dny dříve, i tak se ale jedná o velmi přesný odhad.

Crackdown 3 byl oznámen na E3 2014 s původním datem vydání v roce 2016. Prvně byla hra k vidění na Gamescomu 2015. Osobně bych si přál, aby hra stihla vyjít ještě do E3 a na své konferenci by se Microsoft mohl věnovat pouze zbrusu novým hrám. Více se pravděpodobně dozvíme v příštích dnech a týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama