Nové DLC v Cities: Skylines přinese parky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC v Cities: Skylines přinese parky

Nové DLC v Cities: Skylines přinese parky

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2018 09:04 1
Reklama

Cities: Skylines sice vyšlo před třemi lety, nicméně si dál žije svým úspěšným bohatým životem a k tomu se neustále rozrůstá. Z jedné strany do něj pumpuje obsah samotná komunita, z druhé na stavitelskou simulaci nezapomíná ani Paradox potažmo vývojáři z Colossal Order. Ti včera představili nové DLC.

Možná, že někomu přijde politika obou zmíněných firem trochu nenažraná, na druhou stranu Cities výrazný facelift nepotřebuje, a tak místo druhého dílu neustále bobtná základní verze, která vyšla na jaře 2015. Nejnovějším přírůstkem má být Parklife, který se zaměřuje na zkrášlování vašich měst, stejně ale jako představuje zajímavé investice do prostředí, které dokonce může nést i nemalé zisky.

Kromě parků „parků“ totiž hru rozšíří i zábavní parky a v neposlední řadě taktéž Zoo či jakási přírodní rezervace. To jsou další místa, kvůli kterým by se do stále rostoucích měst mohli zamířit noví občané. A jak už bylo řečeno, kde by mohli utrácet své peníze. Spolu s tím ale Cities nabídne řadu menších vymožeností a novinek, které sice nejsou tak nápadné, ale zato mohou stavitelům udělat nesmírnou radost.

Tak například se konečně dočkáme volného stavění. Vůbec poprvé nebude nutné postavit domy pouze u silnice, ale v oblastech parků si vystačíte s obyčejným chodníkem. Kromě nových staveb můžete plánovat i věci, které k nim dostanou návštěvníky – například vyhlídkové autobusové linky, nové budovy se službami, ale také pěší placené túry, jejichž cenu budete moci samozřejmě sami ovlivňovat. Je toho samozřejmě o něco více, například nové vyhlášky a speciální vyhlášky pro chování v parku, ale základ si asi dokážete představit.

Níže se můžete podívat na přiložený trailer. S příchodem Skylines na konzole je taktéž důležité zmínit, že nové rozšíření míří prozatím na PC. Ani tak ale neznáme jeho datum vydání. Pokud o něj nemáte zájem, Colossal Order pro vás připravili bezplatný update s několika novinkami. I to je hezké, že? Cities: Skylines si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama