Momoa by se filmové roli Krata nebránil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Momoa by se filmové roli Krata nebránil

Momoa by se filmové roli Krata nebránil

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

19. 4. 2018 08:30 4
Reklama

Od oficiálního vydání nového dílu God of War pro PlayStation 4 nás dělí už jen hodiny a napětí nedočkavých hráčů by se dalo krájet. A to ať už kvůli oblíbenosti celé série nebo skvělým hodnocením herních recenzentů, kde byste něco jiného než maximální počet bodů hledali horko těžko. Ostatně jinak tomu nebylo ani u nás.

No, a když je všude kolem takové pozdvižení, pochopitelně se nabízejí otázky a spekulace okolo filmového zpracování pro velká plátna. Načasování se zdá být ideální. Kdo by totiž nechtěl vidět Kratovo filmové ztvárnění, kde si to s legendární sekyrou špásuje skrze tisícovky nepřátel? Ano, ve většině případů to sice u her přenesených na filmová plátna zrovna nedopadlo, ale co by ne.

No, a když už jsme u těch spekulací, koho dosadit do hlavní role spartánského válečníka Kratose? Shodou okolností byl na minulém Comic Conu na tuto otázkou dotázán i herec Jason Momoa, který v první sérii nejpopulárnějšího seriálu současnosti Hry o trůny ztvárnil roli nejmocnějšího dothrackého válečníka jménem - a hodností - Khal Drogo. Bezprostřední odpověď zněla jasně „Hell yeah,“ reagoval Jason.

Všechno opět zůstává jen u pouhopouhých spekulací, ale představa bývalého Khala Droga jako Kratose je dosti lákává. Hra God of War vychází už zítra, exkluzivně na PS4. Hru si můžete zakoupit z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama