Nová mapa Savage mění zóny v PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová mapa Savage mění zóny v PUBG

Nová mapa Savage mění zóny v PUBG

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

17. 4. 2018 09:10
Reklama

Dnes v noci započala druhá fáze testování mapy Savage, která se na oficiální servery podívá až za pár měsíců. Cílem nové a dvakrát tak menší mapy je zrychlit průběh hry a hráčům přinést ještě více adrenalinový zážitek. Vývojáři z PUBG se snaží hráčům jít co nejvíc naproti a ve velkých nebo i těch menších změnách se jimi nechává inspirovat.

Mezi největší změny nového "buildu hry" a druhé testovací fáze jsou takzvané červené a modré zóny. Červená zóna, jinak řečeno bombardování, už netrvá tak dlouho a podstatně se zmenšil i její dosah. To je určitě příznivá změna a hlavně úleva pro naše uši. Ono bombardování totiž bylo slyšet na míle daleko, a co kvůli tomu slyšet nešlo, byly kroky plížících se protihráčů.

Jak už bylo zmiňováno, velkou změnou prošla i modrá zóna, jejímž úkolem je korigovat herní průběh a pomalu zabíjet všechny, kdo zůstanou mimo ni. Na ostatních mapách modrá zóna funguje tak, že se spouští v pomalu snižujících se intervalech. Nejprve co 5 minut, pak co 4, 3 atd. Úplnou novinkou tedy je, že zóna má schopnost, která kalkuluje počet zbývajících hráčů a podle toho zrychluje nebo naopak oddaluje její spuštění.

Ano, vypadá to sice zajímavě, ale v některých případech to může být spíše utrpení. Hlavně když se na začátku kola eliminuje hodně hráčů a ten kdo vyskočil na druhém konci mapy, už nebude mít moc času na přesun do bezpečí. Jelikož je mapa ale o celkovém zrychlení hry tak právě tato možnost by tomu měla ještě pomoci.

Za zmínku také stojí také tři nově přidané oblasti - doky, opuštěný lom a bludiště. Kompletní seznam změn najdete pod tímto odkazem. Battle Royale hra PUBG je dostupná na PC a Xboxu One, zakoupit si jí můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama