God of War je nejlépe hodnocenou hrou PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War je nejlépe hodnocenou hrou PS4

God of War je nejlépe hodnocenou hrou PS4

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

17. 4. 2018 07:30 17
Reklama

Od vydání nového dílu God of War nás dělí pouhé tři dny. Internet je doslova zahlcen všemožnými informacemi o hře a že je tato informační smršť vzhledem k nesporným kvalitám hry na místě, jste mohli mimo jiné zjistit v naší recenzi od Pavla, který novému dobrodružství Krata a jeho syna Atrea udělil absolutní hodnocení. Nebyl jediný, komu se hra líbila v takové míře. Vlastně, nebyl ani zdaleka jediný.

Restart série a krok zcela jiným směrem se očividně povedl doslova božsky. Hra si od kritiků do této chvíle vysloužila úctyhodných 25 absolutních hodnocení, čímž se stala dosud nejpépe hodnoceným releasem na konzoli Playstation 4 všech dob, stejně tak jako nejlépe hodnoceným titulem v sérii samotné. Souhrnné skóre hry na serveru Metacritic udává číslo 95. Když tedy bereme v potaz hry, které vyšly jen na čtvrtý Playstation, jedná se opravdu o prvenství.

V rámci všech konzolí naprosté prvenství drží Hry Super Mario Odyssey a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, které se mohly pyšnit souhrnnou známkou o dva body vyšší, než God of War. Bereme-li v potaz pouze tituly na Playstation, hra překonala například pátou Personu (93), Uncharted 4 (93), Bloodborne (92) nebo Horizon: Zero Dawn (89).

Stane se poslední Kratovo dobrodružství hrou tohoto roku? Je to dost možné. Stejně tak se může stát, že ho překoná třeba chystaný Spider-man nebo druhý díl The Last of Us. Jedno je ale jisté. Krok do neznáma a zcela nové pojetí příběhu Boha války je vic, nez vydařené a nebojím se říct, že by nemělo chybět v herní sbírce každého majitele konzole od Sony. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama