A Way Out prodalo milión kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Way Out prodalo milión kopií

A Way Out prodalo milión kopií

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

16. 4. 2018 08:00 7
Reklama

Jedinečná herní hříčka na poli útěků z vězení, hra A Way Out, se opravdu povedla a hovoří za to i její čísla. Hru si za bezmála 40 dolarů totiž pořídilo už přes milion hráčů po celém světě. S tak vysokým číslem mimochodem v EA vůbec nepočítali. Sami byli docela skeptičtí a předpovídali, že hra onoho milionu dosáhne až za několik let.

Kooperativní simulace - nejen - útěku z vězení od týmu, který stojí za hrou Brothers: A Tale of Two Sons se na světlo světa podívala 23. března a tedy ve chvíli, kde se o prodejní příčky a peněženky hráčů musela dělit s populárním Far Cry 5. No a podle dosažených čísel můžeme říci, že si bok po boku s náboženskými fanatiky z okresu Hope vedla víc než dobře.

Po oznámení hry na minulém E3 mezi fanoušky panovaly smíšené pocity. Hlavní pochybnost dřímala v tom, že hru je možné hrát pouze kooperativně, a to s kamarádem vedle vás na gauči nebo s někým úplně náhodným. Odvážná volba však prodejům hry nijak značně neuškodila a pochvalují si jí jak hráči, tak recenzenti a zaslouženě se tedy řadí mezi partu nejlepších co-op her současnosti.

Třeba právě úspěšnost hry A Way Out bude pro všemocnou EA signálem, že i hry bez rozsáhlejšího multiplayeru či mikrotransakcí můžou zanechat dobrý dojem a hlavně taky vydělat nějaký ten dolar. Hru A Way Out si pro PC, PS4 a Xbox One můžete zakoupit z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama