Ukázka důležitosti voleb v Detroitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka důležitosti voleb v Detroitu

Ukázka důležitosti voleb v Detroitu

David Plecháček

David Plecháček

13. 4. 2018 10:11 14
Reklama

Nebyly to jen hry od Sony, ale na PlayStationu jich najdeme hned několik. Pravdou je, že jsou doménou především studia Supermassive Games, jelikož hovoříme především o Until Dawn a o Hidden Agenda, tedy o titulech, které jsou známé tím, že se větví. Detroit, shodou okolností taktéž od Sony, ale má všechny strčit do kapsy.

Právě dnes se koná novinářská akce věnovaná Detroitu, na které Hrej.cz pochopitelně nechybí. Náš velvyslanec Pavel tak může na vlastní kůži pocítit, jak moc se hra bude štěpit. V zahraničí ale jsou taková média, která měla s Detroitem ještě větší zkušenost, například IGN. V jejich programu IGN First se právě Detroit objevil, a video, jehož název se ptá, jak moc na volbách záleží, na tuto otázku rovnou i odpovídá.

„V závislosti na tom, jak hrajete, jsou mnohdy celé scény, které vidíte, nebo které naopak minete. Existují postavy, které s vámi vydrží jen v rámci jedné scény, nebo s nimi budete až do konce. Stejně tak hlavní postavy, v Detroitu mohou všechny na různých místech zemřít, takže musíte být velice opatrní, jak se rozhodujete. Musíte se o ně starat, protože o ně můžete také jednoduše přijít,“ říká se v přiloženém videu.

Kromě toho se studio Quantic Dream těší na to, až se budou vést dialogy o tom, co kdo ve hře viděl a co kdo ne. Ostatně prý je patrné už teď u hráčů, kteří měli možnost, i když velice omezenou, si hru vyzkoušet. „Také to je ale noční můra pro QA tým, abychom byli upřímní,“ říkají zástupci studia.

Za scénářem stojí pochopitelně David Cage, ale hlava podpůrného týmu scénaristů Adam Williams říká, že příběh Detroitu bude v každém případě velice osobní. „Dva lidé zkrátka nemohou prožít ten samý příběh. Existuje celá mapa možností, které ve hře mohou nastat, a vypadá jako nějaká konstelace celé galaxie. Otázka kolik tam je konců by naznačovala, že je nějaká osa A, B a C, ale i liší se i to, co kdo bude považovat za konec. Žádný není kanonický. Není to jeden příběh, který se kroutí, je to kontext, v němž se odehraje právě váš příběh,“ říká.

Detroit: Become Human vychází 25. května na PlayStationu 4, můžete si jej pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama