Patch pro The Division přínáší podporu 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro The Division přínáší podporu 4K

Patch pro The Division přínáší podporu 4K

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 4. 2018 21:24
Reklama

Oznámení druhého dílu Tom Clancy's The Division se blíží. Na letošní E3 se téměř s jistotou dozvíme, kudy a jak se tato, dnes už téměr můžeme říct série, bude ubírat. Ubisoft ovšem i přes jistě usilovnou práci na druhém dílu na ten první ani trochu nezapomíná a neustále jej krmí obsahem a vylepšeními. Včerejším updatem 1.8.1 přidal do hry mimo jiné i mnohými očekávaná grafická vylepšení pro konzoli Xbox One X.

Patch přidává podporu 4K rozlišení, podporu vyššího anisotropního filtrování, detailů objektů, odlesků a stínů. Hru si tak nyní můžete užít v nádherné grafice a vysokém rozlišení, pokud máte zařízení, jež je podporují. Dále přibudou nové global eventy Blackout a Onslaught, které budou spuštěny v průběhu tohoto měsíce, zvýšené drop raty pro určité vybavení, nové Legendary mise a samozřemě množství oprav bugů. Plný výčet změn a oprav naleznete zde.

Minimálně do letošní E3 se tedy hráči The Division mohou těšit slušnou porci zábavy. Ačkoliv se jedná o hru, která získala rozporuplné hodnocení a mnozí ji odsuzují pro přílišný grind a stálé opakování zadání úkolů, je stále spousta těch, které baví a nový obsah uvítají. Patříte mezi ně? Dejte nám vědět, jak se vám nová 4K grafika líbí, například do našeho Screenshotu týdne. Hru můžete zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama