NHL 18 rozšířilo sbírku her v EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 18 rozšířilo sbírku her v EA Access

NHL 18 rozšířilo sbírku her v EA Access

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

13. 4. 2018 09:15 2
Reklama

Nabrousit brusle, obmotat hokejky, nachystat výstroj a jde se na led. Jaro není pouze o Play off nejlepší hokejové ligy, ale také o NHL 18, které pří této příležitosti už každoročně doplňuje řady EA Access her.

To znamená, že všichni hráči vlastnící konzole Xbox One a předplatné EA Access si můžou nejnovější díl populární hokejové série, NHL 18, vychutnat neomezeně a plnými doušky. K mání bude Ultimate Team, Be a Pro, Manažer a zkrátka vše, na co si vzpomenete.

Vzhledem k péči, které se hokejovému zpracování NHL od EA dostává nebo spíše nedostává, je EA Access určitě příjemnou volbou. Od minulého ročníku totiž žádné větší změny nenastaly, a pokud se vám nechce, s trochou nadsázky utrácet docela velký peníz za aktualizované soupisky, není co řešit. Více o hře si přečtěte v naší recenzi.

NHL 18 rozšiřuje řady, už tak nabité EA Access pokladničky a doplňuje tituly jako Battlefield 1, Mass Effect Andromeda, Madden 18, NBA 18 a další, což je za nějakých 5 dolarů měsíčně pořádná nálož zábavy. A to nemluvě o deseti zkušebních hodinách v těch nejnovějších titulech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama