PUBG bude na XO příští víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG bude na XO příští víkend zdarma

PUBG bude na XO příští víkend zdarma

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

12. 4. 2018 08:30
Reklama

Na adresu Xboxové verze PUBG toho od očekávaného vydání padlo už hodně a většinou to nebyly zrovna slova chvála, spíše naopak.

Už zanedlouho, pokud jste tedy majitelem konzole Xbox One a Gold předplatného, můžete si fenoménem poslední doby vyzkoušet na vlastní kůži a zjistit, jestli se vyplatí do něj investovat.

Microsoft oznámil, že PUBG bude jako jedna ze součástí Free Play Days k mání na zkoušku. Hru si můžete stáhnout a vyzkoušet od příštího týdne, konkrétněji od čtvrtečního rána (8:00) až do neděle. Jakýkoliv nasbíraný postup, herní měna (BR) nebo odměny se vám automaticky uloží a v případě, že se vám hra zalíbí a skončí ve vaší sbírce her, všechny tyto věci na vás budou čekat.

Vývojáři si jsou problémů a celkové ne-optimalizace vědomi a pilně pracují na její nápravě. Nedávno se do hry dostal již 12. update, který se soustředil na optimalizaci a hlavně prevenci proti neustálým ztrátám snímků.

Jestli vás tedy hype okolo Battle Royalu a populárního PUBG obcházel, nyní máte jedinečnou možnost si ho zdarma zahrát a otestovat.

Hra je k dostání na PC a Xbox One. Zakoupit si ji můžete v obchodě Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama