Zářijový Spider-Man bude mít české titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zářijový Spider-Man bude mít české titulky

Zářijový Spider-Man bude mít české titulky

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2018 13:54 17
Reklama

Sypeme si trošičku popel na hlavu. Víte totiž, jak se dělá žurnalistika? Vezmete Twitter, zeptáte se na něm vývojářů třeba na české titulky, a oni vám prostě odpoví. Přesně tohle udělal Radek Stancl alias „Grognak the Destroyer Attorney at Law“, zeptal se vývojářů z Insomniac Games na Spider-Mana a oni odpověděli.

Tak jednoduché to je. Pravda, my po vzoru posledních her tak nějak tušili, že Spider-Man bude mít českou lokalizaci, ale je pěkné to mít černé na bílém. Vždyť s češtinou přišlo jak letošní God of War, nebo květnový Detroit. Spider-Man tak představuje další logickou volbu. I to vypovídá o tom, že české zastoupení Sony nezahálí a dělá tuzemských hráčům radost.

Nový Spider-Man vyjde už 7. září a my se na něj nemůžeme dočkat. Nakonec tak Insomniaci nesplnili cíl vydat hru do letošní E3, ale doufejme, že se čekání vyplatí. Na E3 tak každopádně čekáme další informace, pořádnou nálož záběrů ze hry a další drobnosti jako definitivní představení sběratelské edice, respektive její sošky, s níž dělají autoři takové tajnosti.

Buď jak buď, cokoliv se o pavoučím muži dozvíme, o tom budete vědět i vy jako první. Ostatně tiskovou konference Sony budeme přenášet z E3 jako vždy živě, stejně jako ostatní konference dalších vydavatelů. Spider-Mana si ale můžete koupit už teď na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama