Milestone chystají MXGP Pro a MotoGP 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone chystají MXGP Pro a MotoGP 18

Milestone chystají MXGP Pro a MotoGP 18

David Plecháček

David Plecháček

9. 4. 2018 12:54 3
Reklama

Kolik vývojářů v Milestone ve skutečnosti dělá, a jak probíhá výroba jejich her, to jsou otázky, na které chceme znát odpověď. Jejich tempo je totiž vražedné. Navíc vývojáři vydávají kolikrát dvě hry v krátkém termínu a v jejich portfoliu jsou tituly, které se vysloveně konkurují a přitom jsou stejné jako vejce vejci.

Najít deset rozdílů mezi Monster Energy Supercross a sérii MXGP (co se týče hratelnosti), to chce talent. Sice se jedná o americkou a celosvětovou sérii, z nichž jedna je spíše stadionovou záležitostí a druhá se jezdí na venkovních tratích, ale i tak. Mít ve své stáji dva natolik podobné produkty je evidentně moc i na Milestone. A tak se MXGP promění. Vzniká totiž MXGP Pro.

Milánští vědátoři vytvořili sérum, v němž by mělo být závodění tak realistické, jak jen to je možné. Možná si pamatujete na arkády v podobě Gravelu, ale věřte, že co se týče motokrosu, závodní model není úplně bídný a hráčům dá docela zabrat. Pokud ale v Milestone ještě přitvrdí, mohlo by se jednat o zajímavou směsku jen pro nejnáročnější. Ale povede se jim to?

Obecně máme teď pocit, že v Itálii s nástupem jara a léta mnohem více fandí jednostopým strojům. Samé motorky. Ke čtvrtému (dá-li se to tak vzhledem k přeměně hry říct) MXGP musíme přiřadit i sérii MotoGP, která pochopitelně vyjde i letos. K jejímu odhalení došlo před několika dny, a stejně jako v případě motokrosu, i silniční závodění je označováno jako reboot. Opět vývojáři sází na Unreal Engine 4, opět jim ale příliš nevěříme. Nevypadá to, že by novou strategií měla být kvalita převažující nad kvantitou...

Všechny hry vyjdou na PC, PS4 a Xboxu One, podle všeho vyjdou obě později i na Nintendu Switch. Pravdou je, že tam by mohly zazářit - nemají tam totiž tolik konkurence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama