Bláznivé Onrush se připomíná trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bláznivé Onrush se připomíná trailerem

Bláznivé Onrush se připomíná trailerem

David Plecháček

David Plecháček

9. 4. 2018 11:42
Reklama

Konec Evolution Studios naštěstí neznamenal konec tvorby celého týmu. Po Motorstormu a skvěle vypadajícím Driveclubu tak mohou autoři udělat zase nějakou závodní hru, jen už ne pod patronátem Sony, ale pod hlavičkou Codemasters a vydavatelstvím Koch. Nabídnou však srovnatelné zázemí, na jaké byli v Evolution zvyklí?

Jak už zaznělo v úvodu, především Driveclub po technické stránce dokázal, čeho jsou ve studiu schopní. Pravda, vyžádalo si také svůj čas a bezprostředně po vydání by tato věta asi úplně neplatila. Jenže ze silnic se s Onrush podíváme zpět na rozbahněné cesty stejně jako v Motorstormu, kde mnohem více než naleštěnou nádheru oceníme syrovost akce.

Onrush, alespoň na první pohled, nevypadá tak prvoplánovitě naleštěně jako čtyři roky stará exkluzivita PlayStationu 4. Je ale o poznání živější a dravější. Každý trailer, který k nové hře vznikne, tak sází na efektivní kolize, vruty, salta a kousky, které by nikdo nepřežil. Zběsilost akce sálá z Onrush na míle daleko, jak sami autoři říkají, akce začne rychleji, než stačíte říct slovíčko takedown.

Závody tak rozhodně nebudou žádné peříčko. Název traileru „Race, Wreck, Repeat“ je docela vypovídající. K tomu, abyste přežili až docíle, slouží různé cesty – všechny tratě se prý různě větví, ale každá pasáž má své výhody a nevýhody, mezi něž patří nejrůznější úskalí. Skokánky, překážky, těsné průjezdy, memorace všech těchto prvků bude hrát v Onrush roli.

Hra vychází těsně před E3, 5. června. Dostupná bude pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Jako takovou si jí můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama