Vampyr se ve videu zakusuje do příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr se ve videu zakusuje do příběhu

Vampyr se ve videu zakusuje do příběhu

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

5. 4. 2018 12:23 4
Reklama

Na den přesně dva měsíce před plánovaným datem vydání kují vývojáři z Dontnod železo temnou příběhovou stránkou svého chystaného upírského akčního RPG. O základním příběhovém zasazení Vampyru bylo psáno již mnohokrát, tak si jen ve zkratce připomeňme, že se v této hře podíváme do Londýna roku 1918 v kůži doktora Jonathana Reida.

Londýn je toho času extrémně ponurým místem zničeným válkou, jehož zbídačené obyvatele aktuálně ke všemu decimuje virus španělské chřipky. Jako zkušený lékař by měl Jonathan v takovémto Londýně plné ruce práce, a to i kdyby se zrovna neprobral na vrcholku kupy mrtvol naházených do hromadného hrobu a nezjistil, že se stal novopečeným upírem.

Právě na těžko slučitelné konfliktnosti dvou hlavních rolí ústřední postavy – vampýra lačnícího po lidské krvi a lékaře, který se zavázal k ochraně lidí – bude příběh silně vystavěn, což přiložené téměř tříminutové video jasně potvrzuje. Video doprovází také, pro Dontnod typický, hudební doprovod brnkající na ty správné struny, a tak nemůže být pochyb, že se na nás chystá emoční veletoč umocněný morálně zabarvenými dilematy.

Po více než třech letech čekání, desítkách trailerů a vývojářských deníčků a loňském odkladu vydání, to už skutečně vypadá, že si Vampyra konečně brzy vyzkoušíme na vlastní kůži. Krví si tak do kalendářů poznačte datum 5. června 2018. Těšit se můžou hráči PS4, Xbox One i PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama