Odhaleny další novinky ke Spider-Manovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhaleny další novinky ke Spider-Manovi

Odhaleny další novinky ke Spider-Manovi

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2018 08:55 2
Reklama

Kromě data vydání chystaného pavoučího muže ze studia Insomniac Games jsme se během noci dostali k dalším zajímavým střípků, co nás vlastně zkraje září čeká. Stejně jako s odhalením zářijového termínu, i s ostatními novinkami přišel magazín Game Informer ve rámci informací k aktuálnímu číslu.

Zpovídaný kreativní režisér hry Brian Intihar odpovídal ve zrychleném rozhovoru krátkými, strohými, téměř až úsečnými větami. Nemáme tak k dispozici nic souvislého vyjma několika útržkovitých informací. Tak například, dozvěděli jsme se, že ať už máte doma klasickou PS4 nebo PS4 Pro, obě verze budou zamčené na 30 snímků za vteřinu. Hra by měla být několikrát větší než poslední hra studia, Sunset Overdrive. Po městě bude fungovat fast-travel díky spletité síti metra.

Co se týče samotné herní náplně, už během vydání se objevila informace o obsahu, který hra obdrží po vydání. Jestli je ale The City That Never Sleeps jediným balíčkem misí, či jestli toho máme čekat víc, Intihar neprozradil. Řekl jen, že výše zmíněný balíček je součástí péče, které se hra bude po vydání těšit. Součástí hry budou desítky sběratelných předmětů včetně obleků. Samozřejmostí jsou verze Noir a oblek, s nímž Peter soutěžil coby wrestler.

Ve hře nenajdeme příliš původních postav, jelikož se studio zaměřovalo především na ty vytvořené samotným Marvelem. A když jsme u toho, kromě Parkera se vtělíme i do role osudové lásky Mary Jane. Nový Spider-Man obsahuje i oblíbený fotomód. Můžete tak zachytit Spideyho, jak si s kolemjdoucími dělá selfie nebo jak si s nimi dává high-five.

Celé, deset minut dlouhé video plné otázek a odpovědí naleznete pod tímto odkazem. Zároveń by vás mohl nalákat na předobjednání hry, takže pokud jste se právě rozhodli, můžete využít nabídky Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama