Divinity: Original Sin II míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin II míří na konzole

Divinity: Original Sin II míří na konzole

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

5. 4. 2018 14:23 2
Reklama

Belgický tým Larian Studios spojil síly s vydavatelem Bandai Namco a Divinity: Original Sin II v srpnu 2018 zavítá na Xbox One a PS4. Vzhledem ke skutečnosti, že po PC se na konzole podíval i první díl této výtečné a vysoce hodnocené akčně-taktické fantasy RPG, není to sice zpráva zase tak překvapivá, nicméně to neznamená, že by nebyla potěšující. 

Přislíbeno zároveň bylo přepracované ovládaní šité na míru konzolím. Již PC verze nicméně podporovala ovládaní na Xbox ovladači, takže by zdejší rozhraní nemělo být konzolovému hraní nikterak vzdálené. Níže přiložený oznamovací trailer také láká na několik režimů, v čele s online kooperativním režimem pro maximálně čtyři hráče. Chybět ale nebude ani PvP aréna a lokální varianta pro dva hráče viděná prostřednictvím dynamického split-screenu.

Druhý díl této taktické strategie je všeobecné velice dobře ceněný, na metacritic.com má souhrnné score 93 % a ani v recenzi  na hrej si tak nemohla odnést jiné hodnocení, než to maximální. Připravte si tedy na srpen minimálně pět desítek hodin volného času a nezapomeňte se nechat navnadit zmíněným oznamovacím videem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama