Spider-Man vyjde na PS4 7. září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man vyjde na PS4 7. září

Spider-Man vyjde na PS4 7. září

David Plecháček

David Plecháček

4. 4. 2018 15:03 4
Reklama

Dnes s úderem páté hodiny jsme se měli dozvědět velké novinky o Spider-Manovi z dílen Insomniac Games. Jmenovitě mělo jít o datum vydání. No, sliby o vydání všech prezentovaných her z loňské E3 do letošní E3 nevyšly, ale pokud jste se do pavoučího muže zamilovali, můžete vyhlížet září. Právě tehdy dobrodružství Petera Parkera na PlayStationu 4 vyjde.

Spolu s datem vydání se ale objevilo ještě několik dalších informací. Jednak byl představen relativně jednoduchý boxart s s pavoučím mužem na červeném pozadí. To je ale to, co hráče zajímá až v poslední řadě, mnohem větší radost uděláme hráčům, kteří chtějí za Spideyho utratit trochu víc. Insomniaci totiž představili tzv. Digital Deluxe edici, stejně jako klasickou sběratelskou edici.

Obsahem první zmiňované je pochopitelně hra samotné, ale také nové příběhové kapitolky z DLC série, které vyjdou až po launchi a nesou název The City That Never Sleeps. „Ano, budeme podporovat hru i po vydání, dostanete tři nové kapitoly se zbrusu novými misemi, novými padouchy, a i novými kostými pro samotného Spider-Mana,“ říká James Stevenson z Insomniac. Více detailů se dozvíme v průběhu času.

Sběratelská edice pro hráče nabízí i něco hmatatelného, jak jinak. Jejím obsahem je kompletní balení z Digital Deluxe verze, ale k tomu navíc obdržíte steelbook s klasickým logem bílého pavouka, Mini Artbook a sošku Spider-Mana od Gentle Giant. Jak ale vidíte z přiloženého obrázku, zatím není kompletní. Patrná je jen část. „Je na ní Spider-Man na něčem. Na čem? Říct vám to teď, to by byl moc velký spoiler. Ale zůstaňte ve střehu,“ zní z oficiálních kanálů.

Tak uvidíme. Líbí se vám? Nebo jste v balení čekali něco jiného, třeba něco víc? Dejte nám vědět v komentářích. A pokud se vám hra už teď líbí, můžete si jí předobjednat například na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama