Konzolové WoT obohatilo svou kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolové WoT obohatilo svou kampaň

Konzolové WoT obohatilo svou kampaň

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2018 13:01
Reklama

Ta tam jsou časy, kdy bylo World of Tanks jednoduchým PvP kolbištěm pro milovníky těžké bojové techniky. V loňském roce bobtnající free-to-play hit okořenila singleplayerová složka s názvem War Stories a zřejmě neřekla své poslední. Dnes totiž vychází Spoils of War, další balíček misí pro jednoho hráče s novými příběhy situovaného do fiktivního období války.

V roce 1945 se zřejmě plány Spojenců nevyvedly dle jejich představ a válka zuří dále. Trojice válečných epizod ukazuje přelom let 1947 a 1948 z pohledu všech stran konfliktu v rozličných koutech bojující Evropy. První příspěvek Sieben Ritter (sedm rytířů) posadí hráče do německého stroje kapitána Staupe doprovázeného věrnou družinou sedmi bratrů ve zbrani při obraně městečka na německo-polských hranicích. Na mušce tentokrát skončí agresivní sovětské tanky.

Pokračování s názvem Connoisseur zase přináší hon za Němci ukradeným uměleckým dílem. Závěrečný akt Potemkin pak přenese vřavu na východ, kde kapitán Petrov i přes negativní postoj vedení pomáhá hladovějícím vojákům. To se samozřejmě neobejde bez trestu a v poslední epizodě si hráči zastřílí takříkajc “do svých”.

Příběhová kampaň zůstane nadále výsadou konzolových verzí hry, užijí si jí hráči na Xbox 360, Xbox One i PlayStation 4. Na druhou stranu to asi PC hráče výrazně nepálí, ti si totiž zase užívají čerstvé implementace nového enginu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama