Red Faction Guerrilla se dočká re-Mars-teru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Faction Guerrilla se dočká re-Mars-teru

Red Faction Guerrilla se dočká re-Mars-teru

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

29. 3. 2018 15:03 8
Reklama

Ona vynikající slovní hříčka z nadpisu nepochází z našich hlav, alebrž se jedná o oficiální název remasteru Red Faction: Guerrilla z roku 2009, která nám jistě vytře svou novou vizáží zraky již ve 2. kvartále letošního roku.

THQ Nordic se zároveň s tímto oznámením pochlubil informací, že se chystané zkrášlení bude konkrétně týkat plně přepracované grafiky a předělaných textur. Mezi dalšími udělátky, které z devět let staré hry udělají pastvu pro oči, bude například vylepšená hra světla a stínů, vylepšený post-processing nebo podpora 4k rozlišení.

Pro ty, kteří by si původní hru nemohli vybavit, připomínáme, že se jedná o sci-fi akční střílečku odehrávající se na Marsu a zakládající si především na vymakaných fyzikálních hrátkách a zničitelném prostředí. V dobové recenzi si na hrej.cz vysloužila pěkné hodnocení 4/5. Hratelnost založená především na unikátním destrukčním modelu, vyhazování okolí do vzduchu a roztloukání prostředí velkým kladivem se samozřejmě nijak měnit nebude, remaster se týká především vzhledu hry.

THQ Nordic neoznámili přesné datum vydání, dočkat bychom se ale měli ve druhém kvartále letošního roku, a to na PlayStation 4, PC a Xbox One. Do té doby snad nepohrdnete pohledem na nové obrázky ukazující vyleštěnou tvář hry v praxi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama