System Shock stále žije, brzy ale nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka System Shock stále žije, brzy ale nevyjde

System Shock stále žije, brzy ale nevyjde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 3. 2018 16:30 6
Reklama

Před měsícem jsme vás informovali o nešťastné zprávě o pozastavení prací na komplexním rebootu původního System Shocku s tím, že se údajně určitě ještě nemá jednat o kompletní zrušení prací na hře. A dnes se na to konto dozvídáme o tom, že se skutečně mělo jednat pouze o přestávku, byť zjevně delšího charakteru  značící velké změny.

Vývojářský tým Nightdive Studios totiž avizuje, že práce na hře budou pokračovat, zatím však není vhodné se jakkoli vzrušovat a vzbuzovat přílišné nadšení. Hra totiž dle prohlášení studia dorazí dokonce nejdříve až v roce 2020.

Ze slov týmu nadále vyplývá, kterak si v týmu uvědomili odklonění od původních slibů a částečně také zpronevěření vůči myšlenkám, které komunitě fanoušků v rámci úspěšné kampaně na Kickstarteru původně naznačili. Nicméně to prý již neplatí a za současným odkladem hry prý mimo jiné stojí i snaha navrátit se právě ke slibům původním.

Starosti o finanční zázemí prý navíc tým nemá a naznačuje, že je v jednání i s většími partnery. Kdo by to ale mohl být a zda může být o projekt skutečně postaráno, to se nicméně dozvíme až časem.

Určitým příslibem by ale už nyní mohl nicméně být i fakt ten, že se podporovatelé z Kickstarterové kampaně prý již v průběhu dubna dočkají krátké ukázky, která představí hru v nové podobě a na technologii Unreal. Na tento engine přitom tvůrci přešli až později, původně projekt vznikal na enginu Unity.

Inu a nám nezbývá než autorům držet palce a vyhlížet zdárné dokončení. Času však prozatím zbývá poměrně dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama