Trailer láká na vydání nového MX vs. ATV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na vydání nového MX vs. ATV

Trailer láká na vydání nového MX vs. ATV

David Plecháček

David Plecháček

23. 3. 2018 17:09
Reklama

V krátkém sledu se opět pustíme na štěrk, usedneme za motocykly nebo za čtyřkolé stroje a půjdeme závodit. Ne, Milestone nevydá třetí hru během jednoho měsíce. Zato přibude nová hra do ročního seznamu her THQ Nordic. Tento stále rostoucí vydavatel totiž spolu se studiem Rainbow vydá další díl série MX vs. ATV: All Out.

All Out vychází už příští týden, a tak vývojáři spolu s vydavatelem lákají na pokračování prostřednictvím nového traileru. Shodou okolností se ale nový trailer soustředí na multiplayerové části hry. Součástí jsou rychlé hry a custom závody. Mezi režimy patří tradiční závody a režimy Tag a Infection. Zároveň lze sledovat závody jiných a studovat jejich taktiky, jak ukazuje zmíněné video, na nějž se můžete níže podívat.

První díl vyšel už v roce 2005, byť s každou další iterací kvalita klesala. Pravdou ale je, že od posledního dílu uplynula spousta vody, a tak nás snad svou kvalitou vývojáři překvapí. Ostatně zkušeností mají na rozdávání, vždyť první jejich motokrosovou hrou byl Motocross Madness z roku 1998. Série dříve patřila společnosti THQ, už poslední díl MX vs. ATV ale vycházel pod THQ Nordic. All Out ale poprvé vzniká pod tímto vydavatel od úplného prvopočátku. Snad se to podepíše na kvalitě. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama