Další část Hitmana je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další část Hitmana je zdarma

Další část Hitmana je zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 3. 2018 12:57 6
Reklama

Tvůrčí tým IO Interactive si svoji čerstvě osvojenou značku Hitmana dlouhodobě velmi kvalitně hýčká a spolu s tím je spojen i fakt, že hru prakticky neustále drží v nějaké formě i v pozornosti samotných hráčů. A to má nově za následek další příjemnou reklamu v podobě druhé epizody vypuštěné zcela zdarma.

Na vlastní pěst se tak můžete v roli holohlavého zabijáka vydat už i do Sapienzy a k mání je za cenu zcela nulovou nejen samotný úvod do hry (a to včetně i dříve vypuštěné pařížské mise), tak už i italské dobrodružství. To navíc není nijak omezené a nabídne například i časově omezené unikátní cíle, které IO Interactive čas od času vypouštějí. Má to však jeden háček.

Ten má pochopitelně podobu časově omezené nabídky, která v tomto případě potrvá až do začátku dubna, konkrétně do 3. Nabídka každopádně platí pro všechny platformy naráz a připomenout lze v tento moment jistě naši recenzi i fakt ten, že kompletní první sezónu lze nalézt například na eshopu Xzone. Na paměti pak mohou mít hráči určitě také to, že v přípravě je již i druhá sezóna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama