Spider-Man by mohl dorazit již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man by mohl dorazit již brzy

Spider-Man by mohl dorazit již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 3. 2018 14:01 13
Reklama

Chystaná komiksová akce Spider-Man od zkušeného týmu Imsoniac Games prozatím stále ještě nemá datum vydání a hráči na PlayStationu 4 tak mohou jen vyhlížet nějakou formu oznámení, takové čekání by však zřejmě již nemuselo mít dlouhého trvání.

Kreativní ředitel Marvelu totiž na Twitteru sdílel poměrně zajímavé spojení jara a právě tohoto Spider-Mana. Ovšem jak bývá v podobných případech zvykem, tak se opět nejedná o nic konkrétního a už vůbec ne oficiálního, náznak je to však poměrně jednoznačný. Je jaro a Spider-Man zřejmě něco chystá, i kdyby se mělo jednat jen o nějaké bližší odhalení či obecný přísun informací.

Nicméně pokud tato zpráva může přeci jen předznamenávat jarní vydání hry, tak by se přímo vybízel kupříkladu květen, který ostatně řada velkých her i vydavatelů ráda využívá jako další vhodnou volbu pro vypuštění svých zážitků.

Nechme se však překvapit. Tak jako tak se tohoto komiksového dobrodružství s největší pravděpodobností nedočkají hráči pohybující se mimo konzoli PlayStation 4. Spider-Man je exkluzivitou a tak to zřejmě i zůstane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama