Agony nestíhá datum vydání, vyjde později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony nestíhá datum vydání, vyjde později

Agony nestíhá datum vydání, vyjde později

David Plecháček

David Plecháček

21. 3. 2018 12:13 1
Reklama

Bylo trochu zvláštní, že ačkoliv mělo Agony vyjít už 30. března, tak o něm nebylo ani vidu, ani sluchu. Horor sázející před strachem z neznámého spíše na obskurní prostředí, nepřátele a násilné scény ale v původní datum vydání nevyjde.

Polské studio Madmind se na Kickstarteru všem fanouškům omlouvá, ale bohužel je potřeba hru náležitě vyladit, a to se během jednoho týdne nestihne. „Bohužel vás musíme informovat o tom, že 30. březen není naším dnem vydání. O nejbližším možném nově stanoveném datu vám řekneme hned, jakmile jej budeme znát,“ říkají autoři hry.

Jak už to tak bývá, studio klade důraz na to, aby měli všichni hráči, ať už si vyberou verzi pro Xbox One, PlayStation 4 anebo PC, ten nejlepší možný zážitek. „Chybí nám poslední krůčky,“ říkají. „Přáli bychom si, abychom to zvládli rychleji, ale žádáme vás o trpělivost, kterou si Agony zcela jistě zaslouží.“

Kromě jiného Madmind Studio oznámilo nově jazykové lokalizace, česká mezi nimi bohužel chybí. Ale to asi nikdo ani nečekal. Na druhou stranu ale podotýkají, že se další mohou postupem času objevit. Tomu v případě naší mateřštiny nevěříme, ale pokud je mezi vámi nějaký optimista, možná, že by nás nebo naše čtenáře přesvědčil o opaku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama