Yakuza Kiwami 2 vyjde v srpnu i na západě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza Kiwami 2 vyjde v srpnu i na západě

Yakuza Kiwami 2 vyjde v srpnu i na západě

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 3. 2018 11:04 1
Reklama

Šestý díl série Yakuza vyjde na západě už za necelý měsíc a od pátku si můžete přečíst naši recenzi. Jestliže jste až dosud neměli s touto dlouholetou značkou žádné zkušenosti, určitě vám přijde vhod, že se na západ chystá i remake druhého dílu.

Yakuza: Kiwami 2 vyšla v Japonsku už 7. prosince, na západní trhy dorazí 28. srpna letošního roku, tedy rok poté, co jsme se dočkali remaku prvního dílu. Kiwami 2 se chlubí využitím Dragon enginu, který jsme vůbec poprvé mohli vidět právě v “aktuální” šesté Yakuze. Ten přinese nejen výrazné zlepšení grafiky, ale také naprosto plynulý pohyb po městě a přechody mezi interiéry a exteriéry bez načítání. 

Mimo to byl znovu nahrán dabing, došlo k přepracování tvorby Majimova klanu a celé řady dalších prvků hry. Samozřejmě se můžete těšit na možství miniher a také na doplňkovou příběhovou kampaň, v níž se v hlavní roli představí oblíbený Goro Majima a odhalí události, které se staly mezi prvními dvěma díly.

Hra vychází exkluzivně na PlayStation 4 a vyjde na necelých 50 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 1000 korun. Kromě základní fyzické a digitální edice bude v první várce hra dostupná v pohledném steelbooku, stejně jako tomu bylo v případě prvního Kiwami. Jsme zvědavi, zda Sega hodlá v tomto trendu pokračovat a postupně na aktuální generaci převést i zbylé díly ságy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama