Far Cry 5 půjde hrát i offline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 5 půjde hrát i offline

Far Cry 5 půjde hrát i offline

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2018 09:12 7
Reklama

Ubisoft v předstihu před plánovaným vydáním Far Cry 5 vypouští do světa další sadu detailů o hře, a to skrze slova výkonného producenta Dana Haye. Ten se pro magazín GameSpot rozpovídal o podobě již jednou zmíněných mikrotransakcí a o možnosti hrát offline.

Dan Hay předně potvrzuje předchozí slova o tom, že mikrotransakce nemají znevýhodňovat ani přinášet změny v hratelnosti a mají kupříkladu ambice pouze urychlit postup hrou. Stejně tak se nejedná o onu pomyslnou bariéru, za níž lze nalézt exkluzivní obsah. To v praxi znamená, že vše, co mikrotransakce nabízejí, půjde odemknout i za pomocí poctivého hraní. Jak dlouho na to ale hráči budou potřebovat, to je pochopitelně otázkou, Dan Hay však slibuje, že hra bude štědrá.

Vedle toho jsme se rovněž dozvěděli o tom, že kooperační složka hry rozhodně není nutností a někteří hráči jistě docení i fakt, že Far Cry 5 půjde hrát od samotného začátku až do konce i bez aktivního internetového připojení.

A to bude možné testovat již velmi brzy – Far Cry 5 vychází již příští týden a okultismus nepříliš vyznávající hráči se budou moci vyřádit již 27. března. Předobjednávka je každopádně možná již nyní, a to například na eshopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama