Geralt míří do Soulcalibur VI
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geralt míří do Soulcalibur VI

Geralt míří do Soulcalibur VI

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

15. 3. 2018 16:14 4
Reklama

Štěbetali si o tom už i vrabci na střeše, ale až nyní je to konečně oficiální – Geralt z Rivie ve své vlastní slavné osobě se vydá na hostování do chystaného šestého dílu rubačky Soulcalibur. Po slavných postavách ze Star Wars, Zeldy, God of War nebo Assassin´s Creed, je tak Bílý vlk dalším, kdo bude v této herní sérii ctěným hostem.

A nebyl by to Geralt, aby během minutu a půl dlouhého oznamovacího traileru nepředvedl krásnou akrobatickou sestavu s mečem, pár prakticky použitých znamení, nenalokal se lektvarů a nestihl nám nabručeně připomenout, jak moc nenávidí portály.

Z okolního prostředí, kde se trailerový souboj odehrává, se dá navíc odtušit, že se alespoň prostřednictvím Soulcalibur ještě jednou virtuálně vrátíme na slavné hradiště zaklínačů, Kaer Morhen. Přeslechnout se nedá ani píseň Hunt or be Hunted zapůjčená ze soundtracku třetího Zaklínače a potěšující je i slyšet, že v anglickém znění Geraltovi znovu propůjči svůj přitažlivý hlas herec Doug Cockle.

Soulcalibur VI poběží na Unreal Engine 4 a hodlá se se svým nově chystaným dílem vrátit ke kořenům série. Hra vyjde v blíže neupřesněném termínu později v letošním roce pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama