Odhaleni další herci pro Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhaleni další herci pro Death Stranding

Odhaleni další herci pro Death Stranding

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 2. 2018 12:41 7
Reklama

Od oznámení Death Stranding uplynul už rok a půl, k dispozici ale máme pouze trojici trailerů a několik tajnosnubných poznámek duchovního otce projektu Hidea Kodžimy. Hra je dosud obestřena neprostupným závojem tajemství a v tuto chvíli není docela jasné ani to, do jakého žánru se nakonec zařadí. Jediné světlé body ve tmě záhad jsou jména herců, kteří se ve hře objeví. Nyní se dozvídáme další dvě.

Po bok Normana Reeduse, Madse Mikkelsena a velmi pravděpodobně i Guilerma del Tora se totiž postaví také Troy Baker a Emily O’Brian. Tato informace vyplavala na povrch díky Instagramu druhé zmiňované herečky. Ta s oznámením nedělala žádné velké ciráty a prostě jen sdílela společnou fotku s Bakerem a Reedusem s lakonickým sdělením, že je poctěna možností spolupracovat s těmito dvěma chlapci na novém projektu Hidea Kodžimy.

Troye Bakera hráči dobře znají, jeho portfolio čítá velmi slušnou řádku titulů. Zmínit můžeme například Last of Us, Bioshock: Infinite, Uncharted 4 nebo Middle-earth: Shadow of Mordor. S Kodžimou se už profesně setkal, věnoval totiž svůj hlas a podobu Ocelotovi v pátém dílu ságy Metal Gear Solid, v minulosti také propůjčil svůj hlas několika vojákům v anglické verzi Metal Gear Solid: Peacewalker.

Ani Emily O’Brian není v herní branži žádným nováčkem. S Bakerem se setkala v Shadow of Mordor, mimo to se ale objevila i v The Order: 1886 nebo v Batman: The Enemy Within. Uslyšíme ji také v chystaném titulu Days Gone pro PlayStation 4. Bohužel se žádné další informace o samotné hře neobjevily a my se pomalu smiřujeme s tím, že na příští velké odhalení budeme muset čekat až do E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama