Sea of Thieves dostane mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves dostane mikrotransakce

Sea of Thieves dostane mikrotransakce

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 2. 2018 15:15 16
Reklama

Pirátské kooperativní dobrodružství Sea of Thieves se mílovými kroky blíží na Xbox One a PC, hráči už měli možnost si jeho kvality vyzkoušet v rámci uzavřeného beta testu a venku jsou už i minimální a doporučené nároky na PC. Vývojáři hru plánují podporovat i po vydání, některé zprávy vás ale možná nepotěší.

O Sea of Thieves se pro web Windows Central rozpovídal zodpovědný producent Joe Neate spolu s hlavním designérem PC verze Teddem Timminsem. Mluvili především o tom, co hru čeká v následujících měsících po vydání. Přestože v současné době je pro vývojářské studio prioritou hladký launch, i v dalších měsících se hráči mohou těšit na dodatečný obsah. Ten podle slov Rare navíc nebude placený, protože tým nechce štěpit komunitu.

Na první velký update zřejmě dojde zhruba tři měsíce po vydání. Kromě nového obsahu ale do hry také zřejmě přinese mikrotransakce. Vývojáři ale mírní zděšení nad nepopulárním slovem: podle jejich slov nepůjde o žádné prostředky k tomu, jak být ve hře lepší. Po vzoru her, jako je například Path of Exile, půjde především o kosmetické doplňky. Neate s Timminsem v rozhovoru zmiňují zvířecí mazlíčky, s nimiž si budete moci užít různá šprťouchlata. Zároveň hráč vždy bude vědět, za co platí - lootboxy nečekejte.

Autoři momentálně také řeší, jak balancovat dodatečný obsah s ohledem na různé tipy hráčů. Chtějí uspokojit jak hardcore námořníky, kteří se budou snažit získat co největší bohatství a věhlas, tak i hráče, toužící především o pohodové zábavě s kamarády. Jedním z typů aktivit, které by do hry v budoucnu mohly přibýt, je například rybaření. Sea of Thieves dorazí na naše obrazovky 20. března. Hra bude od prvního dne zařazena do programu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama