Sledujte záběry z hraní Far Cry 5 ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní Far Cry 5 ve 4K

Sledujte záběry z hraní Far Cry 5 ve 4K

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 2. 2018 10:11 1
Reklama

Jestliže to váš panel i prohlížeč umí podpořit, tak se níže můžete podívat na to, jak nadcházející díl akční série Far Cry vypadá ve 4K rozlišení a jak se také hraje. Poděkovat přitom nyní můžeme serveru IGN, který nám tyto záběry přináší.

Jedná se přitom rovnou o ukázku více jak pěti minut hraní a na to konto nelze než opětovně varovat před případnými spoilery či před vyzrazením obsahu a herních mechanismů. Pokud se něčeho podobného však nebojíte, tak určitě s chutí do toho. A opomenout byste přitom neměli také čerstvé představení hlavních kladných postav hry.

Tu lze přitom hrát hned několika odlišnými způsoby a přesně ty také přiložená ukázka blíže poodhaluje. V tomto případě jde konkrétně o frenetický způsob hry založený na izolepou zalepené spoušti zbraně a na bezhlavém kosení nepřátel.

Jenže stejně tak lze zvolit i poněkud méně nápadný přístup, který spočívá například v tandemovém odstřelování nepřátel na velké vzdálenosti. Tyto dva extrémy poté ve videu doplňuje ještě vyloženě stealthový přístup, který spočívá v tom, že pes jménem Boomer hráčům označí nepřátele a ty je pak možné ze zálohy a pěkně potichu jednoho po druhém likvidovat. Stejně tak je lze i připravit o možnost zavolat si posily.

Zkrátka sandbox jak má být a zároveň akce, v níž si každý může přijít na to své. Hra každopádně vychází už 27. března a k mání bude samozřejmě i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama