Battlefield obohatí nový režim a pět map
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield obohatí nový režim a pět map

Battlefield obohatí nový režim a pět map

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 1. 2018 09:17 4
Reklama

Tým EA DICE odhaluje další informace týkající se posledního plánovaného přídavku pro válečnou akci Battlefield 1. O tom již delší víme, že ponese název Apocalypse, nově se k tomu však dozvídáme další detaily.

Předně můžeme zmínit, že přídavek obsáhne pětici map, jež jsou rozdělené do dvou kategorií. Passchendaele, Caporetto a River Somme jsou klasickými mapami takovými, jaké známe z doby minulé. K tomu do hry ale dorazí ještě další dvě. Těmi jsou London Calling a Razor’s Edge, jež jsou určeny jednomu novému hernímu módu.

Ten se jmenuje Air Assault a jak již název sám napovídá, odehrávat se bude především ve vzduchu. Se vzduchem bude mimo jiné souviset i jeden z přídavků týkající se nové výbavy –protiletecký raketomet určený pro pěchotu.

Vedle toho však samozřejmě nebudou chybět ani další novinky v podobě i dodatečných vozidel, ostatních prvků výbavy i dalších zbraní, mezi něž patří například i nepříjemnost typu sekáček na maso.

Placený přídavek jménem Apocalypse dorazí již v průběhu února pro držitele permanentky, o něco málo později se pak dočkají i ostatní hráči. Hru samotnou můžete pochopitelně nalézt například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama