Budoucnost Paragonu je v ohrožení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Budoucnost Paragonu je v ohrožení

Budoucnost Paragonu je v ohrožení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 1. 2018 10:38 4
Reklama

Dramaticky vyznívající titulek je dílem zásluhy obřího úspěchu Fornite, za který vděčí tým Epic zejména vlně popularity částečně reinkarnovaného žánru battle royale. Část vývojářů této dříve ambiciózní akce se totiž v rámci týmu Epic přesunula na nové pozice, a to právě k dalšímu aktivnímu vývoji akce Fortnite.

Oficiálně se o tom můžeme dočíst na Redditu, kde o stavu hry píše komunitní koordinátor Edgar Diaz. Ten popisuje, že za aktuálně již zpomaleným tempem vydávání aktualizací stojí jak roztříštěná pozornost týmu, který se musí věnovat rovněž i aktualizacím dlouhodobým, tak i fakt, že část vývojářů přešla právě k raketově rostoucímu Fortnite.

K tomu Diaz dodává, že problémem je rovněž prostý fakt ten, že Paragon stále nedokázal přesvědčivě prorazit. O klinické smrti přitom prý v tuto chvíli řeč ale rozhodně být nemůže, nicméně budou to již následující týdny, které nám toho o celkové budoucnosti hry vypoví něco více.

Vy se s námi každopádně v diskuzi podělte o váš názor na to, zda jste o tento akční on-line titul zavadili, jaké ve vás případně zanechal dojmy a zda jste se rozhodli u hry zůstat. Dle Epicu tkví totiž problém mimo jiné i v tom, že mnoho hráčů není ochotno u hry po prvnotním vyzkoušení zůstat i déle než měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama