Další beta Monster Hunter je na spadnutí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další beta Monster Hunter je na spadnutí

Další beta Monster Hunter je na spadnutí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 1. 2018 15:47 2
Reklama

Capcom nově oznamuje bližší detaily týkající se třetí a zároveň také poslední betaverze nadcházející ambiciózní akce Monster Hunter World. O té jsme už z minula věděli, že odstartuje již 19. ledna, dnes se k tomu však dozvídáme detaily další.

Monster Hunter World bude na PlayStationu 4 v rámci této fáze testování dostupný již od 19. ledna od tří hodin ráno našeho času a potrvá do téže hodiny do 22. ledna. Prakticky vzato tedy z hlediska našince betaverze hry skončí již od den dříve, tedy 21. ledna. 

Co se nabídky týče, tak v rámci tohoto testu hra nabídne čtveřici misí rozdělených do dvou oblastí s tím, že k dispozici bude jak sólová hra, tak i kooperace celkově, a to až pro čtyři hráče současně.

Po stránce obsahu beta nabídne souboje s bestiemi Jagras, Anjanath a s Barrothem. Novinkou ve srovnání s testováním předešlým pak bude úkol zasazený do lokace Wildspire Waste, kde lze nalézt nebezpečnou bestii jménem Nergigante.

Splnění každého z úkolů navíc přinese odměnu, kterou si budou moci hráči přenést rovněž do plné verze hry. A ta bude již brzy v případě verzí pro konzole k mání například na Xzone. Na PC pak tento titul slibuje dorazit ještě před koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama