Chystá se závodní titul se značkou Dakaru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se závodní titul se značkou Dakaru

Chystá se závodní titul se značkou Dakaru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 1. 2018 10:12 7
Reklama

Fanouškům automobilových soutěží jistě není jméno Dakar neznámé a právě tento víkend se mohli příznivci virtuálního soutěžení dozvědět o novém chystaném titulu, který si bere inspiraci právě z této soutěže.

Zpozornět by však v tuto chvíli měli i skeptici, neboť by se nemělo jednat o pouhý arkádový pokus zasazený do série několika okruhů, ale o plnohodnotnou závodní simulaci, jež bude navíc zasazená do otevřeného světa.

Titul pojmenovaný Dakar 18 by měl vyjít v blíže neupřesněné datum v letošním roce na PlayStation 4, Xbox One i na PC a vývoj má pod palcem tým Bigmoon Interactive. O vydání se poté v kooperaci postarají týmy Koch Media a Deep Silver.

Tisková zpráva nadále zmiňuje Dakar 18 jakožto titul vychvalující taje cross-country závodění v dosud jednom z největších herních světů, jaké kdy byly v rámci závodní simulace přivedeny k životu.

K dispozici přitom v rámci kontinentu jižní Ameriky budou všechny z Dakaru známé třídy závodních speciálů, s nimiž bude možné zápolit jak v rámci offline singleplayeru, tak i v on-line multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama