Ovladač z původního Xboxu dorazí v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ovladač z původního Xboxu dorazí v březnu

Ovladač z původního Xboxu dorazí v březnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2018 12:28 1
Reklama

Určitě nám mnozí dáte za pravdu v tom, že zrovna v herním průmyslu je někdy snad až pozoruhodné sledovat četné nostalgické vlny. Na něco, co bylo dříve ošklivé a přehlížené, je nově nahlíženo jako na něco, na co bychom vlastně měli s láskou vzpomínat. A pro některé může být příkladem takového produktu i první verze ovladače pro vůbec první Xbox. Ten se přitom nově navrátí a připojit půjde k moderním PC i ke konzoli Xbox One.

Nová verze ovladače se však přeci jen drobného omlazení dočkala, a to ve formě malého displeje na vrchu ovladače, jehož role spočívá pouze v přehrávání úvodního videa, na které mohou vzpomenout pamětníci původní konzole. Stejně tak aktualizovaná verze ovladače nabídne dvě nová tlačítka umístěná zepředu ovladače, jimiž modernější gamepady disponují a která by tomuto produktu rozhodně mohla chybět.

Příchod ovladače byl každopádně oznámen zřejmě předčasně a díky tomu se na něj poměrně dlouho čekalo, nicméně nyní se konečně dozvídáme to, že nový ovladač vyjde před koncem března. Cena produktu je stanovená na 70 dolarů, což v přepočtu činí zhruba patnáct set korun.

Pokud si tedy chcete zavzpomínat na časy minulé, tak již brzy budete mít vcelku unikátní možnost, a to za pomocí ovladače skutečně mamutích rozměrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama